PROMOTION - Spare key with CHIP (TRANSPONDER).

Автоключарски услуги

KEY.jpg

Нарязване на секретни и специални автоключове! Нарязване на автоключове по код! Програмиране на автоключове с чип към автомобила! Направа на нов ключ със или без чип в ситуация, когато всички ключове на колата са ИЗГУБЕНИ! Изработка на ключ по ключалка (като оригиналния). Изработка на автоключ с чип (транспондер). Деактивация на имобилайзер- immooff. Обучаване на имобилайзери. Програмиране на ключ за всички (Мерцедес) Mercedes-Benz до 2015 г. Програмиране на ключове BMW E-Series. Програмиране на ключове за VAG групата. Програмиране на ключове за OPEL. Програмиране на ключове за FIAT. Програмиране на ключове за Peugeot и Citroen. Програмиране на ключове и карти за RENAULT. Програмиране на ключове за ALFA, FIAT, LANCIA. Програмиране на ключове за TOYOTA, KIA, HYUNADI, HONDA, NISSAN, MITSUBISHI, SYZUKI, MAZDA, FORD. Програмиране на ключове за Скутери. Отключване на оригинални ключове BMW, Audi, Porsche, Renault, Hyundai.

Копиране и Програмиране на ECU

Копиране ECU. Програмиране ECU. Адаптиране на ECU. Деактивация на имобилайзер- immooff. Програмиране на компютри за автомобили DENSO. Програмиране на компютри за автомобили MAGNETI MARELLI. Програмиране на компютри BOSCH. Програмиране на компютри SIEMENS. Програмиране на компютри Рено Програмиране на компютри OPEL. Програмиране на компютри за Скутери

Копиране и Програмиране на BSI / BCM / UCH

Копиране BSI / BCM / UCH. Програмиране BSI / BCM / UCH. Адаптиране на BSI / BCM / UCH. Деактивация на имобилайзер- immooff. Програмиране на BSI - FIAT. Програмиране на BSI - Peugeot и Citroen. Програмиране на BSI DELPHI - FIAT. Програмиране на BCM OPEL. Програмиране на UCH RUNAULT. Емулатор ELV (ESL) Mercedes W204,W207,W212. Ремонт на FRM 3 модул.

Зареждане на Автоклиматици

Зареждане на Автоклиматици. Тест на Автоклиматици Проверка на плътността на климатика. Проверка на налягането на климатичната система. Откриване на пропуски (Течове) на климатичната системата. Премахване на миризми от климатичната система. Отстраняване на всички бактерии, мухъл, плесени. Ремонт на тръби и радиатори за климатици с високо налягане. Ремонт на маркучи за климатици с високо налягане.

Диагностика и откриване на грешки

Горивни системи бензин. Горивни системи дизел с електронно управление Отработени газове, ламбда-регулиране. Зарядна и запалителна системи Електронно-управлявани спирачни системи (ABS, ESP). Електронно-управление (Airbag). Електронно-управление врати и позорци. Електронно-управление климатик. Електронно-управление скоростна кутия. Електронно-управление арматурно табло.

Ремонтни дейности

Инспекции и поддръжка * Механика по двигателя ** Зарядна и запалителна система. Тест на дюзи за дизелово впръскване. Бензиново впръскване – ремонт на компоненти и системи. Дизелово впръскване – ремонт на системи с електронно управление – монтаж/демонтаж на дюзи. Електротехника/Електроника. Спирачни системи и компоненти. Ходова част, трансмисия. Подмяна на ламбда-сонди.

Допълнителни дейности

Програмиране на TPMS Датчици за налягане в гумите. Разкодиране на автомобилни радио, автокасетофони, CD/DVD плеъри и Навигации. Изчистване на данни за удар (crash data) в Aeрбeг модули. Продажба на масло. Подмяна на акумулатори. Тест и пълнене на автоклиматични уредби. Алармени системи. Продажба на части нови. Продажба на части втора употреба. Кар - аудио. Кар - навигация.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: