Компютърна диагностика

Професионална компютърна диагностика на Автомобили, Бусове и Камиони обхващаща блокове за управление на Бензинови и Дизелови Двигатели на ЕВРОПЕЙСКИ, КОРЕЙСКИ И ЯПОНСКИ Производители като BOSCH, SIEMENS, DELPHI, DENSO , MARELLI, VALEO, TRW, DELCO, SAGEM, VISTEON и други.

Премахване на Фабричен Имобилайзер

Ако колата Ви не пали и имате проблем с фабричен имобилайзер (в повечето случай свети или мига лампичка с означен ключ), ние можем да деактивираме Вашия Фабричен имобилайзер. При необходимост, когато даден модул от фабричен имобилайзер не подлежи на ремонт, можем да махнем, да премахнем изцяло фабричния имобилайзер.

Арматурни Табла

Ремонт, синхронизация и корекция на показанията за всички Арматурни Табла. Това е нужно ако сте закупили табло втора употреба и искате показанията на километража да са еднакви с предишните в автомобила.

Ремонт автомобилна електроника

Ремонт на автомобилна електроника, подгревни релета, авто компютри, комутатори, електронни блокове, серво управление за волан, инжекциони, ремонт на климатроници, Shifter grand cherokee и и всичко свързано с електрониката на автомобила.

Мобилно приложение Сервизни Светлини BMW

Екипа на Хай Систем ООД е щастлив да Ви информира, че пуска безплатно Мобилно приложение Сервизни Светлини BMW! Мобилното приложение Сервизни Светлини BMW има само една версия за всички модели мобилни телефони, която ще откриете в менюто на мобилния сайт на фирмата.

Mercedes-Benz Сензор за заетост на седалката

Свети Ви лампата на AIR BAG-а. На диагностика се оказа, че е от датчика за заетост на седалката на дясната седалка. Ние извършваме подмяна на сензора за заета седалка на пътника (Seat occupancy sensor) при Mercedes-Benz (S W221 2007-... ) като се подменя със симулатор.

Mercedes-Benz Сензор за заетост на седалката

Свети Ви лампата на AIR BAG-а. На диагностика се оказа, че е от датчика за заетост на седалката на дясната седалка. Ние извършваме подмяна на сензора за заета седалка на пътника (Seat occupancy sensor) при Mercedes-Benz (E W211 2003-2007 – Temic SL W230 2003-... SLK W171 2004-2011 ) като се подменя със симулатор.

Mercedes-Benz Сензор за заетост на седалката

Свети Ви лампата на AIR BAG-а. На диагностика се оказа, че е от датчика за заетост на седалката на дясната седалка. Ние извършваме подмяна на сензора за заета седалка на пътника (Seat occupancy sensor) при Mercedes-Benz (C W204 2007-... GL X164 2005-... ML W164 2005-... R X164 2005-...) като се подменя със симулатор.

Mercedes-Benz Сензор за заетост на седалката

Свети Ви лампата на AIR BAG-а. На диагностика се оказа, че е от датчика за заетост на седалката на дясната седалка. Ние извършваме подмяна на сензора за заета седалка на пътника (Seat occupancy sensor) при Mercedes-Benz (CLS W212, C W203, CLK W209, E W211) като се подменя със симулатор.

Mercedes-Benz Сензор за заетост на седалката

Свети Ви лампата на AIR BAG-а. На диагностика се оказа, че е от датчика за заетост на седалката на дясната седалка. Ние извършваме подмяна на сензора за заета седалка на пътника (Seat occupancy sensor) при Mercedes-Benz (W220, W163, W210, W203, W163, W639) като се подменя със симулатор.

BMW Сензор за заетост на седалката

Свети Ви лампата на AIR BAG-а. На диагностика се оказа, че е от датчика за заетост на седалката на дясната седалка.Ние извършваме подмяна на сензора за заета седалка на пътника (Seat occupancy sensor) при всички BMW от 1997-2003: (E31, E36, E38, E39, E46, E53) 2003-2007: (E60, E63, E65,E87, E90) 2007-2010: (E60, E63, E64, E65, E70, E71, E81, E87, E90, E92, E93) като се подменя със симулатор.

Хай Систем с Мобилен Сайт:

Екипа на Хай Систем ООД е щастлив да Ви информира, че сайта поддържа всички мобилни телефони, автоматично! Хай Систем вече има само една версия за всички модели мобилни телефони, която ще откриете на high-system.eu/m. Дори и да не запомните този адрес, сайта е програмиран да разпознава с какво устройство го достъпвате и да ви показва най-подходящата версия на сайта. Версията на high-system.eu за мобилни телефони е с освежен дизайн.

Хигиенично решение AIR+:

Хигиенно решение за климатичните системи на автомобили. Климатичните системи на превозните средства осигуряват на пътниците комфорт през лятото и зимата.За сажаление повечето производители не взимат под внимание качеството на излизащия от системата въздух. Ние предлагаме пълна хигиена в превозното средство. Премахване на миризми от климатичната система. Отстраняване на всички бактерии, мухъл, плесени. Гаранция за качество 6 месеца.

EPS Електромагнитен Паркинг Сензор (парктроник):

(EPS ОРИГИНАЛЪТ) EPS Парктроник системите са едни от най-добрите на пазара. По надежни, с по-голяма гаранция(2години). Има доста фирми, който копират EPS, не се подлъгвайте, ние ви предлагаме истинския и оригинален продукт с гаранция за качество директно от вносителя за България! При монтиране на парктроник системите EPS, не се налага пробиване с бормашина или нараняване цялоста на бронята. Датчиците се залепват от вътрешната страна на бронята.

Софтуерно премахване на FAP/DPF филтри:

Имате проблем с филтъра за твърди частици ние предлагаме софтуерно премахване на (FAP/DPF) филтъра за твърди частици. След тази процедура автомобилът ще си остане със същите динамични характеристики ( ако не и по-добри ) и по никакъв начин няма да му навреди.

(Seat occupancy sensor) при всички BMW:

Свети Ви лампата на AIR BAG-а. На диагностика се оказа, че е от датчика на дясната седалка. Ние извършваме ремонт на сензора за заета седалка на пътника (Seat occupancy sensor) при всички BMW като се подменя със симулатор.

Вакуумната система

Автомобила не върви както трябва. Ние правим диагностика и измерване на вакуумната система при всички видове двигатели.

Компресия при бензиновите двигатели

Двигателя Ви не работи равномерно на Бензин или Газ (прекъсва) оказва се, че не е запалителната система. Дали двигателя има добра компресия 10-15 bara. Ние измерваме компресията в цилиндрите при бензиновите двигатели.

Оригинални дискове за навигация

Карти за България и Eвропа на CD DVD носител на оригинални вградени навигации на всички видове автомобили Ауди, БМВ, Мерцедес и др.

(Течове) на климатичната системата

Всяка година зареждате климатика си защото пак е празен? При нас откриване на пропуски (Течове) на климатичната системата се извършва със специален уред който дава 90% успеваемост.

Ремонт на тръби и радиатори

Ремонт на тръби и радиатори за климатици с високо налягане.

Ремонт на маркучи

Ремонт на маркучи за климатици с високо налягане.